Så ordnar du den bästa festen!

26 januari 2023 Veronica Jansson

editorial

De bästa födelsedagsfesterna är de som är välplanerade och organiserade i förväg. Se till att hålla i den perfekta födelsedagsfesten! En succé skulle exempelvis kunna handla om att tillföra det lilla extra, såsom att hyra in standup eller fokusera på ett särskilt tema. 

Partysäkra tips!

1. Sätt upp en budget för festen innan planering så att det inte blir jobbigt när det är dags att betala för allt.

2. Välj ett tema – Allt från standup eller superhjältetema till en picknick utomhus. För att få fler roliga idéer kring hur du kan lyckas med Standup kan du kolla in https://www.bigbenstandup.com/. Festen blir roligare och mer minnesvärd för dina gäster.

3. Bjud in gästerna – Du måste bestämma vem du vill ha med på festen. Skicka ut inbjudningar i god tid så att alla har tid för att bekräfta och vid behov ordna med resan.

4. Välj en plats – Beroende på hur stor festen är och vilket tema du har valt måste du välja en lämplig plats med tillräckligt med utrymme för alla gäster.

5. Var kreativ med dekorationer i enlighet med ditt valda tema. Inkludera dekorationer som är betydelsefulla, t.ex. en banderoll med passande foton, och vackra ballonger i enhetliga färger.

Standup

6. Planera några roliga aktiviteter för dina gäster. Se till att alla är delaktiga och har roligt!

7. Bestäm vilken typ av mat du ska tillhandahålla. Ifall du vill ha en buffé eller servering, samt vilket snacks. Tänk också på vilken typ av drycker som ska serveras, även till de som inte dricker alkohol.

8. Välj en bra musik till festen som alla kommer att gilla. Du kan anlita en DJ eller välja att spela från din egen spellista.

9. En kul komediföreställning avslutar kvällen galant! Detta kommer garanterat att få alla att skratta och därmed vinna glada minnen från festen.

Gör din fest till en succé! Ha kul och njut av att vara i nuet med dina vänner och din familj.

Fler nyheter